Eivind pedersen dagbladet

Baneheia-saken: – Jeg var en av de verste – Journalisten

Baneheia-saken: – Jeg var en av de verste

2. sep. 2022 — Eivind Pedersen er i dag kjent som «den ene journalisten» som var kritisk i Baneheia-saken. Det var ikke alltid slik.

Eivind Pedersen er i dag kjent som «den ene journalisten» som var kritisk i Baneheia-saken. Det var ikke alltid slik.

Baneheia-saken: – Måtte en ny riksadvokat til – Dagbladet

Baneheia-saken: – Måtte en ny riksadvokat til

21. okt. 2022 — Tidligere journalist og mangeårig støttespiller, Eivind Pedersen, er svært fornøyd etter fredagens frifinnelse av Viggo Kristiansen.

Tidligere Dagbladet-journalist, Eivind Pedersen, har i to tiår trodd at Viggo Kristiansen ble feilaktig dømt. Han mener en frifinnelse ikke kunne finne sted under forrige riksadvokat.

Baneheia – Ny bok: De første feilene – Dagbladet

Baneheia – Ny bok: De første feilene

8. nov. 2022 — Forfatter Eivind Pedersen mener politiet i Agder tok for lett på etterforskningen i de innledende timene etter drapene i Baneheia.

Politiet skal ifølge ei ny bok ha begått flere tabber i den første, kritiske tida etter drapene i Baneheia i 2000. Hittil upubliserte bilder viser hvordan obdusentene skal ha slurvet med påkledningen.

Eivind Pedersen · Forfatter på BoldBooks

Eivind Pedersen (f. 1958) er journalist med presse-erfaring siden 1975. Han har gått gradene fra lokalavisene Sørlandske Tidende, Tiden og Dagbladet …

Eivind Pedersen (f. 1958) er journalist med presse-erfaring siden 1975. Han har gått gradene fra lokalavisene Sørlandske Tidende, Tiden og Dagbladet Sørlandet, via redaktørjobb i Venneslaposten til jobber i VG og Dagbladet. Pedersen var i 1983 initiativtaker til Norges første sivile rotasjons-trykkeri, Sør Press A/S i Kristiansand. Venneslaposten ble i Pedersens tid landets første avis der journalister gjorde sideombrekkinger på dataskjerm.Pedersen var i perioden 1990-2017 ansatt i Dagbladet, i mange år som avisens korrespondent på Sørlandet. Fra 2005 var han en del av avisens reise-redaksjon.Siden 2017 har han jobbet frilans for Vi Menn, hovedsakelig med tunge gravesaker.Nå aktuell med “I skyggen av Viggo”; Baneheia backstage.

Eivind Pedersen – Arbeider – Selvstendig næringsdrivende

Erfaring · Selvstendig næringsdrivende grafisk. Arbeider. Selvstendig næringsdrivende. 2017 – nå6 år. Kristiansand Area, Norway · Dagbladet grafisk. Journalist.

Om forfatteren – NY Baneheiabok i skyggen av Viggo

Eivind Pedersen (f. 1958) er journalist med presse-erfaring siden 1975. Pedersen har gått gradene fra lokalavisene Sørlandske Tidende, Tiden og Dagbladet …

Debatt om pressens dekning av Baneheia-saken – Medier24

2. nov. 2022 — Blant de invitert til debatten var Eivind Pedersen, tidligere journalist i Dagbladet og en av de første som stilte spørsmål om hvorvidt …

Reagerer på ny bok: – Helt forkastelig – TV2

VIGGO KRISTIANSEN TIL TV 2: Reagerer på ny bok: – Helt forkastelig

10. nov. 2022 — I mange år var den tidligere Dagbladet-journalisten tett på … Jeg har tidligere sagt at Eivind Pedersen skulle få skrive boka om min sak.

Viggo Kristiansen reagerer sterkt på den nye boka til sin tidligere støttespiller. Forfatteren avviser kritikken og mener at Kristiansen «ikke har eierskap til omtale av saken».

Baneheia-advokat dobbeltfakturerte Viggo Kristiansens familie

Baneheia, Sigurd Klomsæt | Ny bok: Baneheia-advokat dobbeltfakturerte Viggo Kristiansens familie

10. nov. 2022 — I en ny bok om Baneheia-saken og Viggo Kristiansen kommer tidligere Dagbladet-journalist, Eivind Pedersen med kraftig skyts mot Kristiansens …

I en ny bok om Baneheia-saken og Viggo Kristiansen kommer tidligere Dagbladet-journalist, Eivind Pedersen med kraftig skyts mot Kristiansens tidligere forsvarer.

Keywords: eivind pedersen dagbladet