Hjelpsom guide for å navigere på Kiwi og Trumf sine nettsider!

Dersom du handler på Kiwi og er medlem av Trumf, kan det være nyttig å vite hvordan du best navigerer på nettsidene deres. På den måten kan du enkelt finne informasjon om medlemskap, tilbud og andre nyttige tjenester. Her er en guide som vil hjelpe deg med å få mest mulig ut av Kiwi.no og Trumf.no.

MinSide på Kiwi.no

Hvis du ønsker å administrere din konto og personlige informasjon på Kiwi.no, kan du bruke MinSide-funksjonen. For å få tilgang til MinSide, går du til www.kiwi.no og klikker på “MinSide” øverst til høyre på siden. Logg deretter inn med dine påloggingsdetaljer.

Min Side på Trumf.no

På Trumf.no kan du enkelt administrere ditt Trumf-medlemskap og finne informasjon om opptjening av bonuspoeng. Gå til www.trumf.no og klikk på “Min Side” øverst til høyre på siden. Logg deretter inn med dine påloggingsdetaljer. Her kan du også kontakte kundeservice hvis du har spørsmål om ditt medlemskap.

Quinyx og Nano Norgesgruppen

Quinyx er en ansattportal som brukes av Norgesgruppen, som eier Kiwi. Hvis du er ansatt i Kiwi og trenger å sjekke skiftlisten eller administrere arbeidsplanen din, kan du logge deg inn på Quinyx. Gå til quinyx.kiwi.no og bruk dine påloggingsdetaljer for å få tilgang.

Nano Norgesgruppen er en app som gjør det enkelt å få tilgang til salgs- og kampanjetilbud hos ulike butikker i Norgesgruppen. Du kan laste ned appen fra App Store eller Google Play og bruke den til å skanne Kiwi-kvitteringer og få personlige tilbud og rabatter.

Søk etter informasjon

Dersom du ikke finner det du leter etter på de nevnte sidene, kan det være lurt å bruke søkefunksjonen. Enten det er på Kiwi eller Trumf sine nettsider, kan du enkelt søke etter spesifikke temaer eller produkter. Du finner søkefeltet øverst på begge sidene.

Oppsummering

Å navigere på Kiwi og Trumf sine nettsider er enkelt når du vet hvor du skal lete. Bruk MinSide-funksjonen på Kiwi.no og Trumf.no for å administrere dine personlige detaljer og medlemskap. Quinyx og Nano Norgesgruppen er også nyttige verktøy for ansatte og medlemmer av Kiwi. Husk også å bruke søkefunksjonen dersom du trenger spesifikke opplysninger. Lykke til med nettshoppingen!

Ofte stillede spørgsmål

Hva er Minside Kiwi?

Minside Kiwi er en nettside der Kiwi-kunder kan administrere sitt Trumf-medlemskap og få oversikt over personlige tilbud og poengsaldo.

Hvordan får jeg tilgang til Minside Kiwi?

Du kan få tilgang til Minside Kiwi ved å logge inn på www.kiwi.no og klikke på “Minside” øverst på nettsiden.

Hva er Trumf.no?

Trumf.no er en nettside der medlemmer kan administrere sitt Trumf-medlemskap og finne informasjon om Trumf-samarbeidspartnere.

Hvordan kontakter jeg kundeservice på Trumf.no?

Du kan kontakte kundeservice på Trumf.no ved å fylle ut kontaktskjemaet på nettsiden eller ringe Trumf-kundeservice.

Hvordan er Quinyx knyttet til Kiwi og Norgesgruppen?

Quinyx er et arbeidsplanleggingsverktøy som brukes av Kiwi og Norgesgruppen for å administrere arbeidstimer og skiftplaner for ansatte.

Hvordan får jeg tilgang til Minside Trumf.no?

Du får tilgang til Minside Trumf.no ved å logge inn på www.trumf.no og klikke på “Minside” øverst på nettsiden.

Hva kan jeg gjøre på www.kiwi.no?

På www.kiwi.no kan du finne informasjon om Kiwi-butikker, tilbud, oppskrifter og tjenester som Minside Kiwi.

Hva kan jeg gjøre på www.trumf.no?

På www.trumf.no kan du administrere ditt Trumf-medlemskap, få oversikt over dine kjøpshistorikk og finne informasjon om Trumf-samarbeidspartnere.

Hva er Nano Norgesgruppen?

Nano Norgesgruppen er et butikkformat med små og selvbetjente dagligvarebutikker som er en del av Norgesgruppen.

Hvordan er Norgesgruppen knyttet til Quinyx?

Norgesgruppen bruker Quinyx som et arbeidsplanleggingsverktøy for å administrere skiftplaner og arbeidstimer for ansatte i sine dagligvarebutikker, inkludert Kiwi og Nano.

Artiklen Hjelpsom guide for å navigere på Kiwi og Trumf sine nettsider! har i gennemsnit fået 4.5 stjerner baseret på 6 anmeldelser