Huskestue tv2

Huskestue | TV 2 Play

Et uhøytidelig og morsomt spørreprogram som setter gjestene og seernes kunnskapsnivå på prøve i temaer man strengt tatt burde vite noe om.

Huskestue – TV2.no

TV 2 er Norges beste nettsted for nyheter, sport, underholdning, vær, tv-guide og video.

Huskestue – Strømme online | TV Guide

I “Huskestue”møtes to lag bestående av middels intelligente kjendiser som skal svare på spørsmål knyttet opp … TV 2 Direkte Forbrytelse & straff og Tall.

I “Huskestue”møtes to lag bestående av middels intelligente kjendiser som skal svare på spørsmål knyttet opp mot to hovedkategorier. Om deltakerene svarer feil venter det gjerne en fysisk avstraffelse, ofte i form av et elektrisk støt.

Huskestue – Wikipedia

Huskestue – Wikipedia

Huskestue er et spørreprogram som har gått på TV 2 siden 2015. Programmet ledes av Kristian Ødegård med Dag Otto Lauritzen som fast lagkaptein.

Liste over Huskestue-episoder – Wikipedia

Dette er en liste over episoder i TV 2s spørreprogram Huskestue. Programmet ledes av Kristian Ødegård med Dag Otto Lauritzen som fast lagkaptein.

Siri Kristiansen er ny programleder i «Huskestue» | TV 2

29. apr. 2022 — Den nye sesongen kommer på TV 2 Play 3. juni og på TV 2 15. august. Nøkkelord. Huskestuesiri kristiansenTV 2TV …

– Dette er tull, tenkte jeg da TV 2 tilbød meg jobben. Det skjer aldri at det man drømmer om blir virkelig. Samtidig tenkte jeg at dette er perfekt. Dette blir bra. Og, ikke minst, takk og lov for at Dag Otto og Kristian blir der sammen med meg.

Keywords: huskestue tv2, tv2 huskestue, spørreprogram tv2