John dillermand nrk

Barneprogram om mann med verdens lengste tiss skaper …

5. jan. 2021 — Dansk Barne-TV-serie sjokkerer: – Perverst og upassende TV for små barn. Mange foreldre reagerer sterkt over serien «John Dillermand».

verdens lengste penis – Kritikkstorm mot barne-tv

Får kritikk for «verdens lengste penis»

6. jan. 2021 — Animasjonskarakteren John Dillermand har fått flere danske foreldre til å reagere. – Perverst og upassende tv for små barn. Share.

Den danske Barne-TV-serien «John Dillermand», som handler om en mann med verdens lengste penis, får refs fra flere hold. – Ungene elsker det, sier skaperen.

Dansk Barne-TV-serie sjokkerer: – Perverst og upassende TV …

barne-TV, Danmark | Dansk Barne-TV-serie sjokkerer: – Perverst og upassende TV for små barn

2287 Likes, 165 Comments – NRK Nyheter (@nrknyheter) on Instagram: “En ny dansk barne-TV-serie handler om en mann … Og det er ingen grenser for hva «John.

Mange foreldre reagerer sterkt over serien «John Dillermand».

Barneprogram om mann med verdens… – NRK Underholdning

Finn de beste filmene og seriene fra Netflix, Viaplay, HBO, NRK TV og alle andre strømmetjenester raskt og enkelt! Opprett en gratis konto å lagre tjenestene …

En ny dansk barne-TV-serie handler om en mann … – Instagram

NRK Nyheter on Instagram: “En ny dansk barne-TV-serie handler om en mann med verdens lengste tiss. Og det er ingen grenser for hva «John Dillermand» kan gjøre med den magiske tissemannen sin, skriver DR.dk.🍆Målgruppa for serien er barn mellom fire og åtte, og mange foreldre synes det er ganske drøyt å lage noe sånt. Samtidig er det flere som synes det er en god idé.📺Målet med serien er ifølge sjefen for den danske versjonen av NRK Super å fortelle barn at det er helt greit å gjøre feil, og at det går an å rette opp i det. De har også fått hjelp fra barnepsykologer når de laga serien.🍆En kjønnsforsker sier til DR.dk at det er problematisk at det er tissens, og ikke Johns, feil at det oppstår trøbbel.– Det har blitt brukt for å unnskylde en hel del dårlig oppførsel fra menn, sier Christian Groes.📺Les mer på lenka i bio.”

8. jan. 2021 — Redaktør for den norske børnekanal NRK Super mener ikke, at programmet harmonerer med public service-stationens programtilbud.

2,287 Likes, 165 Comments – NRK Nyheter (@nrknyheter) on Instagram: “En ny dansk barne-TV-serie handler om en mann med verdens lengste tiss. Og det er ingen grenser for hva «John Dillermand» kan gjøre med den magiske tissemannen sin, skriver DR.dk.🍆Målgruppa for serien er barn mellom fire og åtte, og mange foreldre synes det er ganske drøyt å lage noe sånt. Samtidig er det flere som synes det er en god idé.📺Målet med serien er ifølge sjefen for den danske versjonen av NRK Super å fortelle barn at det er helt greit å gjøre feil, og at det går an å rette opp i det. De har også fått hjelp fra barnepsykologer når de laga serien.🍆En kjønnsforsker sier til DR.dk at det er problematisk at det er tissens, og ikke Johns, feil at det oppstår trøbbel.– Det har blitt brukt for å unnskylde en hel del dårlig oppførsel fra menn, sier Christian Groes.📺Les mer på lenka i bio.”

Se John Dillermand online – stream episoder – PlayPilot

6. jan. 2021 — … på NRK angående et nytt dansk barneprogram, kalt John Dillermand. Det handler om hvordan John bruker sin ekstremt lange penis for å …

Norsk public service vil ikke vise “John Dillermand”

Norsk public service vil ikke vise “John Dillermand” — MediaWatch

Redaktør for den norske børnekanal NRK Super mener ikke, at programmet harmonerer med public service-stationens programtilbud.

BarneTV-show som omhandler livet med lang pikk – freak.no

BarneTV-show som omhandler livet med lang pikk Diskusjon

Keywords: john dillermand nrk, dillermand nrk, nrk john dillermand