Lær å lage deilige velkomstdrinker med og uten alkohol

Velkomstdrinker er en flott måte å ønske gjestene dine velkommen på, enten det er til en fest, et bryllup, eller en annen spesiell anledning. Her vil vi presentere deg med oppskrifter på både alkoholholdige og alkoholfrie velkomstdrinker som vil imponere gjestene dine.

Velkomstdrink med prosecco

Hvis du ønsker å servere en elegant og forfriskende velkomstdrink, kan du velge en variant med prosecco. Den sprudlende vinen gir en festlig stemning og er et populært valg til velkomstdrinker. Her er oppskriften på en velkomstdrink med prosecco:

Ingredienser Forberedelse
1 flaske prosecco Hell prosecco i et cocktailglass og server med en sitronskive.

Velkomstdrink med alkohol

Hvis du ønsker å servere en velkomstdrink med litt mer smak og alkohol, har vi flere spennende alternativer. En klassisk mojito er alltid en sikker vinner. Her er oppskriften:

Ingredienser Forberedelse
4 cl hvit rom Mos lime, mynte og sukker i et glass. Tilsett hvit rom og isbiter, og rør godt. Topp med soda og pynt med mynteblader.

Velkomstdrink uten alkohol

Ønsker du å tilby en velkomstdrink som alle kan nyte, inkludert de som ikke drikker alkohol? Her er oppskriften på en forfriskende velkomstdrink uten alkohol:

Ingredienser Forberedelse
1 dl eplejuice Bland eplejuice, ferskpresset sitronsaft, brus og isbiter i et glass. Pynt med en skive eple.

Oppsummering

Uansett hvilken anledning du har, er en velkomstdrink en flott måte å starte festen på. Med disse oppskriftene kan du enkelt imponere gjestene dine med både alkoholholdige og alkoholfrie alternativer. Prøv deg frem og finn din favoritt – velkommen til en herlig start på festen!

Ofte stillede spørgsmål

Hva er en velkomstdrink?

En velkomstdrink er en spesiell drikke som blir servert ved begynnelsen av en spesiell anledning eller fest for å ønske gjestene velkommen.

Hvilken velkomstdrink kan jeg servere med prosecco?

En populær velkomstdrink med prosecco er Aperol Spritz, som inneholder Aperol, prosecco og tonic.

Hvilken velkomstdrink er best for sommeren?

Mojito er en klassisk velkomstdrink som er perfekt for sommeren. Den er laget med mynteblader, limesaft, sukker, rum og soda.

Kan jeg lage en velkomstdrink uten alkohol?

Ja, du kan lage en frisk og alkoholfri velkomstdrink ved å blande ferskpresset fruktjuice, brus og isbiter.

Hva er en passende velkomstdrink til festlige anledninger?

En passende velkomstdrink til festlige anledninger kan være en forfriskende cocktail som er enkel å lage og passer til ulike smaker.

Hvilke ingredienser trenger jeg for å lage en velkomstdrink med alkohol?

For å lage en velkomstdrink med alkohol trenger du vanligvis en base som vodka, gin eller rom, i tillegg til forskjellige smakstilsetninger som fruktjuice, tonic eller brus.

Hvordan lager jeg en velkomstdrink med sour mix?

Sour mix er en vanlig ingrediens i mange cocktailer. For å lage en velkomstdrink med sour mix, kan du blande den med din favorittspritus, som vodka eller tequila, og noen ekstra smakstilsetninger etter ønske.

Hva er en populær velkomstdrink på Vinmonopolet?

En populær velkomstdrink på Vinmonopolet er Bellini, som er laget med ferskenpuré og prosecco.

Hvilke smaker passer godt sammen i en velkomstdrink?

Smaker som jordbær og basilikum, agurk og mynte, eller mango og pasjonsfrukt er alle kombinasjoner som passer godt sammen i en velkomstdrink.

Har du tips til gode velkomstdrinker?

Absolutt! En Piña Colada, en Sex on the Beach og en Margarita er alle klassiske velkomstdrinker som alltid er populære blant gjestene.

Artiklen Lær å lage deilige velkomstdrinker med og uten alkohol har i gennemsnit fået 3.2 stjerner baseret på 45 anmeldelser