Podcast sjef vg

Siri Pallesen – Podcastsjef – VGTV – LinkedIn

Anbefalt podkast. Hør de sterkeste historiene og største avsløringene. Alt fortalt, fra VG. Lytt her. Alle VGs podkaster …

Hjem – VG Podkast

3. jun. 2021 — VGTV henter produsenter fra både P4, NRK, Bauer Media og internt på VG-huset. … Siri Pallesen blir sjef for VGTVs podcastsatsing.

VGTV girer opp podkast-satsingen – ansetter seks nye …

Mens noen av underholdningspodcastene til VGTV er blant Norges største, setter VG nå inn støtet for å ta nye posisjoner på nyhets- og aktualitetspodkast i 2020.

VG søker podcast-sjef – VG – KarriereStart.no

VG søker podcast-sjef – VG

4. feb. 2020 — Helle Skjervold er ansatt som ny avdelingsleder for podcast i VG. Det skriver mediehuset i en pressemelding.

KarriereStart.no – Ledige stillinger, bedriftspresentasjoner, traineeprogrammer og yrkesguide.Startsiden for jobb og karriere i Norge.

Helle Skjervold slutter i Google – blir podcast-sjef i VG

Helle Skjervold slutter i Google – blir podcast-sjef i VG | Kampanje

Nyeste var VG Nyheter: Forsvarsministeren møter forsvarsledelsen og … litt bedre etter at du har hørt VG Sportens podcast med sportssjef Øyvind Brenne, …

– Dette er en drømmejobb med stor D, sier hun.

Beste Vg podcaster (2023) – Player FM

Beste Vg podcaster (2023)

Vi oppretter derfor en egen avdeling i VG, og søker etter en avdelingsleder i fast stilling. Vi ønsker at du skal ta oss til et nytt nivå innenfor podcast.

Forty Beste Vg Podcaster Fra 2023. Nyeste var VG Nyheter: Over 200 flylaster med nødhjelp sendt til Syria. Lytt på nettet, ingen registrering nødvendig.

Er du VGs nye podcast-sjef? – VG | Jobylon

I ukens episode snakker vi med tidligere VG-sjef, og nå Schibsted-direktør, Torry Pedersen. Tema: Om de store plattform-selskapene og Facebooks rolle i …

Bakgrunn for rekrutteringenVi øker satsingen på lyd, og ser nå etter deg som elsker podcast, er sterk journalistisk og får med deg folk. Mens noen av underholdningspodcastene til VGTV er blant Norges største, setter VG nå inn støtet for å ta nye posisjoner på nyhets- og aktualitetspodkast i 2020. Vi oppretter derfor en egen avdeling i VG, og søker etter en avdelingsleder i fast stilling. Vi ønsker at du skal ta oss til et nytt nivå innenfor podcast. Du får hele mediehuset i ryggen, tilførte ressurser og stort handlingsrom til å lykkes. Avdelingsleder for podkast inngår i digitallinjens ledergruppe. Stillingen rapporterer tilUtviklingsredaktørStillingens formålLede VGs nye podcastavdeling innenfor nyheter, aktualitet og feature med mål om å ta en ledende posisjon i Norge.ArbeidsoppgaverAvdelingsleder skal ha det faglige ansvaret for utvikling av podcastene i VGs portefølje innenfor feature, aktualitet og nyheter.Ansvar for planlegging og oppfølging av det redaksjonelle arbeidet, herunder kontakt med, og håndtering av, eksterne stoffleverandører.Leder arbeidsmøtene i gruppen, driver journalistiske prosesser fremover og er også en ambassadør internt i hele redaksjonen for å utnytte potensialet på tvers av avdelinger. Samarbeider også godt med mediehusets kommersielle miljøer.Personalansvar, budsjettansvar og ansvar for utvikling av medarbeidere i avdelingen, herunder ansvar for kompetanseheving og rekruttering av eget team.Ansvar for å sikre mangfold i egen avdeling i form av kjønn, bakgrunn og erfaring.Stillingsinnehaver skal virke som en god rollemodell, være en kulturskaper i organisasjonen og utøve sitt virke i tråd med VGs kjerneverdier og etiske retningslinjer.

Shifter: (Reprise) Schibsted-direktør Torry Pedersen om …

Hør hver dag i VG-appen med VG+ og i Podme med premium. … Kan Boris Johnson bli Nato-sjef? Blir ytringsfriheten kneblet? Har finansminister Vedum kontroll …

Giæver og gjengen VG – Apple Podcasts

Keywords: podcast sjef vg, siri vg podcast