Tv2 ekte

Ekte | TV 2 Play

Programleder Guro Halleraker utforsker temaer du som ungdom er opptatt av. Vi snakker med unge i ulike situasjoner, og leter etter ærlige svar.

Ekte – TV2.no

TV 2 er Norges beste nettsted for nyheter, sport, underholdning, vær, tv-guide og video.

Ekte: Sesong 2 | TV 2 Play

Programleder Guro Halleraker utforsker temaer du som ungdom er opptatt av. Vi snakker med unge i ulike situasjoner, og leter etter ærlige svar.

TV 2 Ekte (@tv2ekte) • Instagram photos and videos

Sesong 1 og 2 tilgjengelig på TV 2 Play, sesong 3 og 4 tilgjengelig på tv2.no/ekte og Snapchat Programleder @gurohalleraker. Link til nyeste episode:.

Ekte – Screen Story

Ekte — Screen Story

12. feb. 2021 — Guro Halleraker er programleder i TV 2-serien Ekte. … Sesong 3 og 4 finner du på snap: “Ekte” og på tv2.no. Nøkkelpersonell:.

Programleder Guro Halleraker (23) utforske temaer du som ungdom er opptatt av. Vi snakker med unge i ulike situasjoner, og leter etter ærlige svar.

TV 2 satser ungt med «Ekte» | TV 2 – NTB Kommunikasjon

TV 2 satser ungt med «Ekte» | TV 2

23. feb. 2021 — Vi håper at «Ekte»-formatet kan møte et behov for informasjon som unge har … TV2.no og TV 2 – i tillegg til kortversjoner på TV 2s sosiale …

Med mål om å engasjere ungdom har en ny sesong av dokumentarserien «Ekte» premiere på TV 2 Sumo torsdag 25. februar. – Vi håper at «Ekte»-formatet kan møte et behov for informasjon som unge har, gjort på en måte som treffer, sier TV 2s nyhetsredaktør, Karianne Solbrække.

Nå kommer sesong to av ungdomsserien Ekte på TV 2

23. feb. 2021 — TV 2-serien Ekte, der programleder Guro Halleraker snakker med ungdommer om temaer som opptar dem, får en ny sesong.

Dette er heeelt ekte fra “hver gang vi møtes” på TV2 … – TikTok

TV2-serien «ekte» har tatt turen til Sogn for å kome på innsida av rånemiljøet. Sjå teaser i saka.

Keywords: tv2 ekte