Vg frp

Framskrittspartiet (Frp) – VG

Les nyheter, artikler og se videoer om Framskrittspartiet (Frp) på VG.

Les nyheter, artikler og se videoer om Framskrittspartiet (Frp) på VG

Fremskrittspartiet (Frp) – VG Nå: Nyhetsdøgnet

VG Nå: Nyhetsdøgnet

I VG Nå kan du følge alle store begivenheter minutt for minutt gjennom tekst, bilder og video, og delta selv med innspill og spørsmål.

I VG Nå kan du følge alle store begivenheter minutt for minutt gjennom tekst, bilder og video, og delta selv med innspill og spørsmål

Fylkesleder i Frp brukte av partikassa – tar permisjon – VG

12. okt. 2022 — Fylkesleder Christian Eikeland forteller til VG at han er i en «god og ryddig dialog» med Fremskrittspartiet etter at partipenger er brukt …

Fylkesleder Christian Eikeland forteller til VG at han er i en «god og ryddig dialog» med Fremskrittspartiet etter at partipenger er brukt til private innkjøp.

Frp-forslag: Åpner for Ålesunds «billig-løsning» – VG

17. des. 2022 — Regjeringen sa i vår nei til Ålesunds «billig-løsning» for kommune-skilsmisse. Frp vil endre loven, og kommunalministeren sier han er åpen …

Regjeringen sa i vår nei til Ålesunds «billig-løsning» for kommune-skilsmisse. Frp vil endre loven, og kommunalministeren sier han er åpen for «alle gode forslag».

Kommentar: Magisk Frp-triks – VG

25. nov. 2022 — Få artikler, underholdning fra VGTV, dokumentarer og tilgang til Podme. Full tilgang. Få seks av Norges største aviser, eksklusive podkaster og …

Med Sylvi Listhaugs tryllemilliarder kan alle få billigere mat, bensin og strøm.

To personer i Agder FrP fratas sine verv – VG

18. okt. 2022 — Partiets administrasjons- og strategisjef Helge Fossum opplyser til VG at Kittelsen ikke skylder FrP penger, men at de mener han ikke har fulgt …

– Lysten til å fortsette med politikk er til stede, og nå skal jeg bruke litt tid på å bestemme meg for veien videre, sier Frps fylkesleder i Agder, Christian Eikeland til VG.

Frp inviterer til strømforlik – klare for å kompromisse – VG

14. jan. 2022 — Det mener Frp ikke er godt nok. Før helgen går det dermed ut en invitasjon fra Frps Frank Sve til samtlige andre partier på Stortinget om å …

Frp er villige til å fravike sine primærstandpunkt for å få til et bredt forlik med andre partier om strømstøtte. – Vi må være voksne på Stortinget, sier Sylvi Listhaug.

Frp-forslag om gjenbruk falt etter heftig diskusjon – VG Nå

Frp-forslag om gjenbruk falt etter heftig diskusjon – VG Nå: Nyhetsdøgnet

Lørdag stemte Frps landsmøte over et forslag om å fjerne moms på reparasjonstjenester, for å gjøre det enklere å velge gjenbruk fremfor å kjøpe nytt.

Lørdag stemte Frps landsmøte over et forslag om å fjerne moms på reparasjonstjenester, for å gjøre det enklere å velge gjenbruk fremfor å kjøpe nytt. Forslaget, som redaksjonskomiteen hadde innstilt på å vedta, førte til frisk debatt på landsmøtet.  Det ble til slutt nedstemt.

Frp-topp fikk skattesmell på 60.829 kroner for gratis pendlerbolig

Frp-topp fikk skattesmell på 60.829 kroner for gratis pendlerbolig – VG Nå: Nyhetsdøgnet

VG følger nyheter fra hele verden. 13:19 Eirik Wichstad. Ballongklubb frykter USA skjøt ned en av deres ballonger. En …

Stortingspolitiker Himanshu Gulati (Frp) har fått skattesmell på 60.829 kroner, etter Skatteetatens gransking av ordningen med pendlerboliger på Stortinget.

Frp-nestleder Terje Søviknes slutter som lakselobbyist – VG

29. apr. 2022 — Nei, det gjør jeg ikke, sier Frp-nestlederen til VG. … laksepolitikk helt i tråd med det oppdrettsnæringen ønsker, inn mot Frps landsmøte.

GARDERMOEN (VG) Terje Søviknes varsler at han slutter å jobbe med politisk påvirkning. Men han angrer ikke på dobbeltrollen som lakselobbyist og Frp-nestleder.

Keywords: vg frp, frp vg