3 ting du kan gjøre i juleferien med barna dine

Flere nettbutikker tilbyr for tiden mange forskjellige leveringsmåter. En favoritt blant mange akkurat nå er pakkebutikker, hvor du kan hente produktene selv på et tidspunkt du selv velger. Alternativet er ganske passende, så vel som til og med den mest prisbevisste typen levering.

Du kan også velge å få pakken sendt hjem til deg eller der du jobber. Dessverre er metoden litt dyrere, men også ekstremt enkel. Den mest prisbevisste typen levering er utvilsomt å hente varene selv, men dette avhenger av om du bor i nærheten av e-selskapets bosted.

Leveringshastigheten kan i noen tilfeller være superavgjørende om du trenger varen i løpet av kort tid, og til det formål er det helt fornuftig å sjekke estimert leveringstid for den aktuelle varen.

En stor del av internettvarehusene tilbyr dag-til-dag frakt på de fleste produkter, men husk at det er underforstått at bestillingen er lagt inn tidligere enn et bestemt tidspunkt, med sikte på at de trygt kan få din nytt produkt sendes før personalet går hjem.

Flere nettlager tilbyr gratis levering, men noen ganger kun hvis du handler for et visst beløp. Alternativt kan du velge den billigste leveringsmodellen, som i mange tilfeller – uansett om du bor i nærheten av Vejle, Rønne eller Hundested – vil være å få pakken brakt til et hentested.

Netthandel vokser kraftig

Det er ganske praktisk for alle å vurdere prisnivået til ulike e-forhandlere, og derfor kunne ganske mange nettselskaper ikke la være å redusere salget prisene på produktene deres – for jenter og gutter, og også for menn og kvinner – drastisk, og noen ganger til og med tilby gratis frakt.

Men det kan likevel være fordelaktig å sammenligne ulike nettselskaper etter rabatt før du fullfører handlen, slik at du er sikker på å få den billigste prisen.

Du bør tross alt ikke overse det faktum at i tilfelle en nettforhandler tilbyr varene sine for salg til en salgspris som kan virke urealistisk attraktiv, kan dette noen ganger være et tegn på en uredelig nettbutikk . Kortbestillinger er imidlertid en del av en policy som støtter oss mot uredelige nettselskaper.

Vi anbefaler generelt å bestille med kort eller mobilbetaling. Alternativt kan du bruke en avdragsordning fra f.eks. ViaBill, så lenge du har tenkt å forvalte pengene i flere omganger.

Trustpilot tilbyr fullt gunstige alternativer

Før folk handler i en e-forhandler må du de facto kjøre gjennom butikkens vilkår, selv om det helst ikke er superspennende.

Et alternativt forslag kan være å sjekke om nettvirksomheten er e-merket, fordi det er en indikasjon på at nettbutikken forstår den offisielle danske lovgivningen, i tillegg til at nettforhandleren ofte blir kontrollert av eksperter som behersker gjeldende lover. I tillegg tilbys du en snarvei til hjelpsom service når du opplever vanskeligheter med kjøpet.

Videre anbefales det at kjøper er kjent med det mest relevante regelverket som påvirker kjøpet, for eksempel returretten e-forhandleren har. På grunn av dette er det også viktig at du permanent sikrer din faktura, slik at du til enhver tid kan vitne om din bestilling, uansett om du er ute etter varer til en mann eller en kvinne.

Mange forskjellige fraktløsninger

Trustpilot tilbyr et stort antall fantastiske snarveier for å studere ganske mange eksisterende kjøpers vurderinger og av den grunn anbefaler vi at du studerer e-forhandlerens vurderinger før shopping.

Facebook gir lignende veldig fine snarveier for å få en ide om nettbutikkens kundefokus. I tillegg møter vi faktisk nettbutikker hvor kundene kan skrive en evaluering av kjøpsopplevelsen, som også skal brukes til å vurdere kundetilfredshet.