Mangler du klesinspirasjon til helgens feiringer? – Så les med her

Mange nettbutikker tilbyr nå ulike former for frakt. Et treff for øyeblikket er å få den levert til et utleveringssted, og så kan du ganske enkelt hente din nykjøpte vare når du har tid. Fraktalternativet er veldig enkelt, og til og med den mest prisbevisste formen for frakt.

Du kan også veie opp fordeler og ulemper ved å få varene sendt dit du bor eller til din arbeidsplass. Fraktalternativet er vanligvis litt mindre rimelig, men til og med ekstremt enkelt. Den billigste typen levering er utvilsomt å hente produktene selv, men den løsningen krever at du bor i kort avstand fra e-selskapets lager.

Frakttid kan vise seg å være veldig essensielt i tilfelle du trenger pakken din umiddelbart, og derfor er det selvsagt lurt at vi sjekker antatt leveringstid for det aktuelle produktet.

En rekke internettselskaper garanterer 1-dagers frakt på mange produkter, men vær på vakt siden det er betinget av at transaksjonen er utført før et spesifisert tidspunkt, slik at de har en sjanse til å få ditt nye produkt sendt før de logistikkansatte får fri.

Enkelte e-forhandlere gir levering uten betaling, men i de fleste tilfeller kun hvis du handler for et fastsatt beløp. I tillegg bør du vurdere den enkleste leveringsmetoden, som i de fleste tilfeller – uansett om du er i nærheten av Kolding, Slagelse eller Sæby – vil være å få fraktselskapet til å levere pakken din til et utleveringssted.

Et tegn på at nettselskapet forstår de etablerte reglene

Det er ekstremt overkommelig for vanlige folk å foreta prissammenligninger fra forskjellige nettbutikker og dermed har de fleste nettbutikker måttet skrive ut salgene verdi på en rekke av deres produkter – for gutter og jenter, og også for menn og kvinner – drastisk, og noen ganger til og med garantere gratis frakt.

På den annen side kan det noen ganger være verdt tiden å utforske individuelle forhandlere på nett etter salg før du handler, slik at du er sikker på å få den billigste prisen.

Du bør tross alt være så forsiktig at når en e-butikk selger produkter til en utsalgspris som anses som uvanlig billig, er det mest et symbol på et uærlig internettselskap. Bestillinger med betalingskort er tross alt omfattet av en lovbestemmelse, som garanterer kunden mot bedragerske nettbutikker.

Generelt anbefaler vi kortkjøp eller betaling med mobiltelefonen. Som et alternativt alternativ bør du bruke en avdragsordning som f.eks ViaBill, hvis du ber om å betale ned kostnadene over tid.

Trustpilot genererer fullt ut verdifulle muligheter

Før folk kjøper fra en nettbutikk, må du gå gjennom e-butikkens forretningsavtale, men i mange tilfeller er ikke dette spesielt morsomt.

Et alternativ kan kanskje være å sjekke om nettbutikken er godkjent av e-merket, fordi det skal være en erklæring om at nettbutikken overholder den offisielle danske lovgivningen og at nettselskapet ofte blir undersøkt av eksperter som kjenner til gjeldende regelverk. I tillegg gir det deg anledning til en hjelpende hånd hvis du opplever dilemmaer som følge av handelen din.

Vi foreslår også at kunden er klar over de mest relevante vilkårene som kan håndheves i forbindelse med transaksjonen, som for eksempel hvilken returpolicy nettselskapet bruker. I forhold til det er det også viktig at du lagrer bestillings-e-posten din permanent, slik at du senere kan bevise shoppingen din, uansett hva du leter etter varer til en jente eller gutt.

En indikasjon på at e-handelen overholder de etablerte reglene

Trustpilot presterer ganske glimrende for å undersøke vurderingene til en stor gruppe nåværende kjøpere, og det anbefales derfor at du søker på internett nettbutikkens vurderinger før du legger inn bestillingen.

Facebook genererer også passe gunstige løsninger for å få innsikt i nettbutikkens kundefokus. I tillegg møter vi faktisk internettvarehus som tilbyr folk å skrive ned en evaluering av bedriftens tjeneste, som også skal brukes til å vurdere hvor fornøyde kundene er.