Prøv en personlig trener i Vejle

Mange nettbutikker tilbyr heldigvis flere leveringsmetoder. En favoritt blant mange nå for tiden er å bli sendt til en pakkebutikk, hvor du selv henter din nyinnkjøpte vare når det passer deg. Fraktløsningen er spesielt hensiktsmessig, og til og med den rimeligste leveringsmetoden.

En stor del av nettbutikkene annonserer 1 hverdagslevering på mange av butikkens produkter, men vær oppmerksom på at dette er betinget av at bestillingen sendes inn tidligere enn et spesifisert tidspunkt, slik at de kan få bestillingen sortert før de ansatte har fire kvelder.

Flere og flere handler hos nettselskaper

Det er ganske fleksibelt for vanlige folk å sammenligne priser (via f.eks. PriceRunner) hos ulike internettselskaper og på sin side ha et stort antall av nettselskaper kunne ikke unngå å redusere salgsprisene på en rekke av deres produkter – for babyer og barn, og samtidig også for voksne – betraktelig, og noen ganger til og med levere gratis.

Det kan imidlertid alltid være smart å sammenligne flere e-butikker etter tilbud før du gjennomfører transaksjonen, slik at du kan være sikker på å få den beste prisen.

Vi anbefaler kortkjøp eller betaling med mobiltelefonen. Alternativt bør du vurdere et tilbud fra for eksempel ViaBill, dersom du ber om å betale prisen i fremtiden.

Sett av eksperter som er innført i gjeldende regler

Før folk handler i en internettbedrift bør de uten tvil lese gjennom butikkens handelsavtale, men det er nok ikke spesielt interessant.

Et enkelt alternativ kan derfor være å finne ut om nettbutikken er medlem av e-merkeordningen, som generelt sett er et bevis på at e-forhandleren opprettholder gjeldende danske regler, i tillegg til faktum at nettbutikken noen ganger overvåkes av fagfolk som kjenner lovverket. Dette er også en god snarvei til hjelpsom service dersom du opplever vanskeligheter i forbindelse med kjøpet.

Videre foreslår vi at kunden er nøye med de mest vitale forholdene som har innvirkning på bestillingen, for eksempel hvilken byttepolitikk selskapet sørger for. I den forbindelse er det virkelig aktuelt at du fortsatt beholder kvitteringen, slik at du kan bevise kjøpet i fremtiden, uansett om du kjøper til mann eller kvinne.

Vurdert av spesialister som har mye erfaring med lovverket på området

Trustpilot gir ganske utmerkede sjanser til å se nærmere på en del eksisterende kunders vurderinger og det gjør føler at du ser nærmere på nettbutikkens vurderinger før du handler.

Facebook gir deg tilsvarende ønskelige muligheter til å få et inntrykk av nettselskapets kundefokus. I tillegg ser vi mange nettforhandlere som gir kundene mulighet til å skrive ned en vurdering av bestillingsprosessen, som også må brukes til å veie opp kundetilfredshet.

Fakta om tilbud og internettselskaper støttes fra tid til annen, men det er umulig for oss å gi garantier mot justeringer som kan ha blitt gjort siden vi sist oppdaterte informasjonen som ble brukt.