Skil deg ut fra mengden med Roll Up-bannere

De fleste nettbutikker tilbyr for tiden et bredt utvalg av fraktalternativer. En av de populære i dag er levering til et hentested, fordi det gir deg full fleksibilitet til å hente varene når det passer deg. Metoden er derfor svært ukomplisert, og også den mest prisbevisste typen levering.

Alternativt bør du velge å få produktene sendt til hjemmeadressen din eller dit du jobber. Leveringstypen viser seg tidvis å være litt mindre rimelig, men samtidig uvanlig hensiktsmessig. Den billigste leveringsløsningen er utvilsomt å hente varene selv, men den muligheten avhenger av om du er i nærheten av e-butikkens fungerende lager.

Forsendelsesperioden er spesielt sentral dersom vi trenger varene umiddelbart, så for det formålet er det helt hensiktsmessig å sjekke estimert leveringstid for det aktuelle produktet.

De fleste nettbutikker tilbyr dag-til-dag levering av massevis av produkter, men som tross alt er avhengig av at bestillingen gjennomføres tidligere enn et gitt tidspunkt, slik at de har en sjanse til å få pakken sendes før de lageransatte får fri.

Noen få internettbutikker tilbyr gratis frakt, men i mange tilfeller gjelder dette kun hvis du handler for et nøyaktig beløp. Ellers bør du ta den billigste typen levering, som ofte – uansett om du bor i nærheten av Odense, Korsør eller Helsinge – er å få transportøren til å kjøre produktene til et hentepunkt.

Den mest prisbevisste leveringsmetoden

Det er nå ekstremt praktisk for alle og enhver å sammenligne priser på flere e-butikker, og derfor har de aller fleste utsalgssteder på nettet ikke vært i stand til å unngå å tvinge prisnivået på mange av deres produkter – for juniorer, og også for voksne – betydelig, og til og med noen ganger lover levering uten betaling.

Det kan imidlertid vise seg å være verdt tiden å sammenligne noen forskjellige nettforhandlere for tilbud før du handler, slik at du er garantert å få den laveste prisen.

Du må bare være klar over at dersom en nettbutikk selger produkter til en utsalgspris som er umåtelig lav, er dette ofte et signal om en falsk internetthandler. Kortbestillinger omfattes imidlertid av en lovbestemmelse som beskytter kjøperen mot uærlige nettbutikker.

Vi anbefaler generelt kjøp med betalingskort eller mobilbetaling. Som et alternativ kan du vurdere et avbetalingstilbud som ViaBill, i tilfelle du har tenkt å betale ned pengene senere.

Det er smart at du utforsker e-forhandlerens vurderinger

Før folk handler i en e-butikk, bør de, for å være på den sikre siden, lese bedriftens forretningsavtale, men i mange tilfeller ikke særlig morsomt.

En enklere løsning kan være å se om nettselskapet er verifisert av e-merket, da dette vanligvis er en forsikring om at nettbutikken overholder gjeldende danske regler, samt at nettbutikken er rutinemessig inspisert av fagfolk som inngår i vedtektene på området. Dette er også din grunn til støtte når du står overfor dilemmaer som følge av shoppingen din.

I tillegg sørger vi for at kjøper er klar over de viktigste reglene som har innvirkning på kjøpet, for eksempel byttepolicyen nettbutikken bruker. I det forholdet er det også avgjørende at du til enhver tid sikrer kjøpsbekreftelsen, slik at du til enhver tid kan bevise kjøpet ditt, uansett om du handler kvinne eller mann.

Bestill hjem dit du bor eller ut til arbeidsplassen din

Trustpilot produserer så å si fordelaktige snarveier for å sette seg inn i opplevelsene til en stor gruppe andre forbrukere, og derved det anbefales at du utforsker nettbutikkens anmeldelser før du handler.

Facebook tilbyr også en rekke utmerkede snarveier for å få innsikt i nettbutikkens kundefokus. I tillegg ser vi en rekke forhandlere på nettet hvor man kan gi uttrykk for en vurdering av bedriftens service, som også kan brukes til å bedømme hvor fornøyde kundene er.

Dette nettstedet er finansiert av reklame. Vi har avtaler med utallige nettbutikker ettersom vi annonserer butikkenes produkter, og tjener inn betaling når de vi sender på gjennomfører et kjøp.