Slik får du mest mulig ut av hagen din

En rekke internettforhandlere tilbyr i dag et bredt utvalg av fraktformer. Det vanligste nå for tiden er levering til pakkebutikk, hvor du selv kan hente produktene den dagen det passer deg. Leveringsmetoden er veldig enkel, og ofte det billigste alternativet for frakt.

Du bør også prøve å velge å få den sendt hjem til hjemmeadressen din eller til jobbadressen din. Alternativet er i mange tilfeller et hakk dyrere, men på den annen side svært ukomplisert. Det rimeligste fraktalternativet vil imidlertid alltid være at du henter pakken selv, noe som er betinget av at du er i nærheten av nettselskapets lokasjon.

Frakttiden er selvsagt ekstremt viktig dersom du trenger pakken umiddelbart, så det er derfor lurt at du sjekker tidshorisonten for levering for den aktuelle varen.

Mange nettbutikker annonserer med dag-til-dag frakt på mange varer, noe som krever at bestillingen kjøres gjennom før et fastsatt tidspunkt, slik at de kan garantere å få det nye produktet ditt sendt ut på forhånd for pakkeansatte å reise hjem.

Leveringsevnen kan i noen tilfeller være veldig sentral

Det er nå ganske ukomplisert for alle og enhver å finne informasjon om priser på tvers av nettbutikker og følgelig har massevis av internettvarehus hatt å presse salgsverdien av produktene – for jenter og gutter, og også for voksne – enormt, og til og med noen ganger sikre gratis levering.

Det kan imidlertid fra tid til annen være lønnsomt å sjekke en rekke nettbutikker på nett for rabatter før du handler, slik at du er sikker på å få den laveste prisen.

Uansett hva, bør du være klar over at i tilfelle en butikk overlater produkter for salg til en utsalgspris som virker utrolig billig, bør det stort sett være en karakteristikk som viser et uredelig nettselskap. Kortkjøp er imidlertid omfattet av en lovbestemmelse, som dekker kunden mot uærlige internettselskaper.

Vi slår generelt et slag for kortbetalinger eller mobilbetalinger. Som en annen løsning bør du vurdere en løsning fra for eksempel ViaBill, dersom du ber om å betale beløpet over flere uker.

Før folk handler i en nettbutikk kan du absolutt se gjennom e-butikkens regler, men det er vanligvis ikke superspennende.

Et enklere alternativ kan derfor være å sjekke om nettbutikken er godkjent av e-merket, da det generelt er en erklæring om at internettselskapet overholder dansk lov, samt at butikken blir jevnlig evaluert av eksperter som kjenner til retningslinjene. Dette gir deg muligheten til å få hjelp når du opplever vanskeligheter som følge av kjøpet.

Et bilde av nettvirksomheten som overholder gjeldende danske regelverk

Trustpilot tilbyr helt smarte alternativer for å se nærmere på flere aktuelle kjøpers observasjoner, og derfor er det smart at du undersøker nettbutikkens vurderinger før bestilling.

Facebook gir også ganske relevante muligheter for å få et inntrykk av e-forhandlerens pålitelighet. I tillegg møter vi faktisk nettselskaper hvor kunder kan skrive ned en evaluering av bestillingsprosessen, som også kan brukes til å gi deg et inntrykk av kundetilfredshet.

Dette nettstedet er finansiert av annonser. Vi samarbeider med mange nettbutikker når vi presenterer butikkenes produkter, og aksepterer betaling så lenge en av besøkende på siden vår innser en transaksjon.

Orientering angående varer og internettforhandlere oppdateres fra tid til annen, men vi kan dessverre ikke garantere mot justeringer som kan ha blitt realisert etter siste oppdatering av den viste informasjonen.