Vil du starte din egen nettbutikk?

Mange nettbutikker tilbyr heldigvis et bredt utvalg av ulike leveringsmodeller. Det vanligste i disse dager er å få bestillingen brakt til en pakkebutikk, hvor du selv kan hente bestillingen når det passer deg. Fraktformen er spesielt smart, og typisk til og med den lettest kjøpte fraktformen.

Derimot kan du tenke på å velge å få det levert til din private bolig eller til din arbeidsplass. Leveringsformen er noen ganger et hakk mindre rimelig, men på den annen side ganske passende. Den billigste løsningen for levering er utvilsomt å hente bestillingen selv, noe som er betinget av at du er fysisk i nærheten av nettbutikkens fungerende lager.

Leveringshastigheten kan vise seg å være superviktig dersom vi skal bruke pakken din umiddelbart, og til det er det ganske sentralt at vi sjekker estimert leveringstid for den aktuelle varen.

De fleste internettutsalgssteder garanterer mulighet for dag-til-dag levering på et stort antall varer, men som imidlertid krever at bestillingen gjennomføres før et spesifisert tidspunkt, slik at de trygt kan få produkt distribuert før de lageransatte har fri.

Få det levert til din hjemmeadresse eller til din arbeidsplass

Det er svært ukomplisert for alle og enhver å sammenligne priser fra ulike nettbutikker, og derfor har mange nettforhandlere funnet det uunngåelig å redusere utsalgsprisene på spesielt deres best-i-test-produkter – for gutter og jenter, men også for voksne – betydelig, og noen ganger til og med garantere gratis levering.

På den annen side kan det fortsatt være en fordel å sammenligne enkelte nettbutikker etter salg før du fullfører bestillingen din, slik at du er trygg på å få den billigste prisen.

Du må bare passe på at hvis en nettforhandler tilbyr varer for salg til en salgspris som er grenseløst utmerket, så kan dette ofte være en indikasjon på en uredelig nettbutikk. Kjøp med standard betalingskort er imidlertid omgitt av en enhet som beskytter deg som kunde mot svindelforhandlere.

Generelt sett favoriserer vi kortbestillinger eller betalinger med mobiltelefonen. Som et alternativt alternativ bør du vurdere en avbetalingsløsning som f.eks ViaBill, hvis du ser en fordel i å betale ned betalingen i flere avdrag.

Før noen kjøper i en nettbutikk kan de liksom se butikkens handelsbetingelser, men det er noen ganger et omfattende prosjekt.

Et annet alternativ kan derfor være å sjekke om nettvirksomheten er godkjent av e-merket, noe som skal være en indikasjon på at internettselskapet anerkjenner gjeldende dansk lovgivning, samt at nettsiden er hyppig revidert av advokater som har nødvendig kunnskap om regelverket på området. Du tilbys også muligheten til assistanse når du har problemer med kjøpet.

I tillegg anbefaler vi at kunden er klar over de grunnleggende bestemmelsene som påvirker bestillingen, som for eksempel hvilken returrett e-butikken sikrer. I denne sammenheng er det også essensielt at du alltid oppbevarer faktura-e-posten din, slik at du til enhver tid kan vitne om din bestilling, uansett om du er ute etter en vare til en dame eller en herre.

Netthandel fortsetter å vokse

Trustpilot tilbyr deg et stort antall gode snarveier for å undersøke synspunktene til forskjellige andre kjøpere, og vi anbefaler derfor at du ser på e-butikkens kritikk før du fullfører shoppingen din.

Facebook tilbyr også evig fantastiske muligheter til å få innsikt i kundetilfredshet for internettbedrifter. Her møter vi mange internettselskaper hvor det er mulig å gi en anmeldelse av kjøpet sitt, som også bør brukes til å vurdere kundetilfredshet.

Denne siden er finansiert av reklame. Vi har jevnlige samarbeid med ulike butikker på nettet der vi publiserer butikkenes produkter, og får provisjon forutsatt at våre besøkende foretar en transaksjon.

Fakta om varer og e-handel vedlikeholdes fra tid til annen, men vi kan dessverre ikke garantere mot justeringer som kan ha blitt gjort siden siste oppdatering av nettsidens data.